Skip to main content

Lakásbiztositás

Otthonunk kialakítása életünk legnagyobb vállalásainak egyike.  Magánszemélyként nagyon fontos mert egy élet munkája, ami akár egy perc alatt elveszhet vagy megrongálódhat , és bizony helyreállítása rengeteg időt és anyagiakat emészt fel. Ezért fontos a jó lakásbiztosítási szerződés megléte, ezt nagyon komolyan veszi az irodánk, ez az egyike a legkomolyabb szerződéstípusnak amit a legnagyobb gonddal és körültekintéssel kell kezelnünk. 

Rengeteg buktató van, az egyik pl. az alulbiztosítottság: az irodánk már csak kizárólag újjáépítési meg újrabeszerzési értéken köt szerződéseket, nem megy bele az alulbiztosításba, amelybe nagyon sokan az árverseny kedvéért belemennek. Az nem a mi irodánk. Hitel kamatokban mehet az árverseny , de vagyonbiztosításban szó sem lehet róla, mert az alulbiztosítás a lehető legnagyobb veszély, de lehetne még egyebeket is sorolni, mire figyeljen az ügyfél pl. vízkárnál, tűzkárnál, elektromos tűzeseteknél  vagy betöréskárnál stb.. . Szerződések sokszor levél feladása közben köttetnek , vagy banki ügyintézés közben , de hallottam már egyéb extrém helyeket is pl. internet :) , lényeg hogy olcsón megkötik de ha baj van sajnos sokszor az ügyfél magára marad , de sokan keresnek minket mikor már  nagy a baj , mert őneki azt  mondták levélfeladás közben stb.... 

Száz szónak is egy a vége , ingyen átvizsgáljuk a szerződését , ha tudjuk nem kötünk újat, hanem  kijavítjuk és modernizáljuk a régit a lehetőségekhez képest. Pontosan átvílágítjuk a szerződését, pontról pontra, és kimutatást készítünk róla. Ha még nincs szerződése kiválasztjuk önnek a megfelelőt . A lenti űrlap segítségével kérem küldje el az adatait, és felkeressük .

 •  Legyen előrelátó .

   

   

   

 •  

  Biztosítás  Biztonság 

  Biztosítás = Biztonság

   

 •  

  Volt Biztosítása ?