Skip to main content

Adósságrendezés !!!

Sok Lúd disznót győz tartja a régi mondás, ide egy kicsi-oda egy kicsi: ez sosem vezet jóra, hiteleit kölcsöneit összevonjuk, egy kedvező a piacon elérhető legjobb kamatozású hitellé ingatlanfedezet nélkül is megoldjuk. Hogy önnek csak egyet kelljen fizetni , azt is Fix kamattal Fix futamidőre, forint alapon , önnek kockázata nem lehet. A Hitel nem egy jó dolog, de sokszor megoldás, és ha már igy adódik, hogy szükség van rá, ne fizessünk sokat, fizettünk már eleget, elégszer.

 

Hitel jellemzői:

kedvező kamatozás FIX törlesztőrészletek

forint alapú árfolyamkockázat nélkülöző konstrukció

futamidő minimum 1év, maximum 8 év

hitelösszeg minimum 1 millió, maximum 10 millió forint

Hitelkártya, áruhitel, gépjármű hitel, folyószámlahitel, és személyi kölcsönök kiváltása.

 

Igényléshez szükséges feltételek:

magyar állampolgárok vagy Magyarországon állandó lakóhellyel külföldi állampolgárok igényelhetik

minimum 3 hónapos munkaviszony

legalább a minimálbért elérő jövedelem

igénylő nem szerepelhet a (KHR) listán,

Havi törlesztőrészlet:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Az itt kiszámolt hitel törlesztő részlet a jelenleg Magyarországon elérhető hitelek közül a legkedvezőbb alapján lett kalkulálva. Nem tudjuk garantálni, hogy a kiszámolt törlesztőrészlettel hitelt tudunk biztosítani Önnek. A fenti számítás nem minősül hivatalos ajánlattételnek. Pontos ajánlatot munkatársaink tudnak Önnek adni személyes megbeszélés után.