Skip to main content

Babaváró hitel

A Babaváró hitel bármilyen célra igényelhető, szabadfelhasználású hitel számos hitelcélra igénybe vehető, például lakásvásárlás, felújítás, biztonsági tartalék, autóvásárlás vagy hitelkiváltás. Egyszerre akár több célra is igényelhető, a legfőbb hitelcélt meg kell jelölni a igényélőlapon. Amennyiben egy másik banknál felvett kölcsön kiváltása a hitelcél, akkor szükség van a kiváltandó kölcsöntartozás összegére vonatkozó tartozásigazolásra, mely tartalmazza azt a számlaszámot is, ahova a kölcsönkiváltás érdekében a babaváró hitelt a  Banknak folyósítania kell. 

Az igényelhető hitelösszeg maximum 10 millió forint. Az igényelhető futamidő legfeljebb 20 év. A kölcsön kamata a kamattámogatási időszak alatt: ÁKK 130 % + 1 % kölcsön kamata a kamattámogatási időszakot követően: ÁKK 130 % + 4 %

Az ügyfél által fizetendő kamat induláskor 0%, és amennyiben 5 éven belül az első gyermek magzati életkora eléri a 12 hetet, akkor a futamidő végéig kamatmentes marad. Támogatás vehető igénybe 2. és 3. gyermek születése esetén a tartozás csökkentésére. Az állami kezességvállalásért évi 0,5% díjat kell fizetni. A kamattámogatás ideje alatt a törlesztőrészlet legfeljebb 50 ezer forint A hitelösszeg szabadon felhasználható Nem szükséges ingatlan fedezetet bevonni. Érdeklödés esetén , kérem töltse ki az ürlapot .