Skip to main content

Miért érdemes önnek is felújítania?

Az energia drága kincs mindnyájunk számára, a megnövekedett rezsiszámlák sokszor gondot okozhatnak. A családok életében felmerülhet az igény az ingatlanjaik felújítására, és korszerűsítésére is. Sajnos hazánk épületállománya jelentős része energetikai szempontból elavult, és korszerűtlen .

Legyen szó szigetelésről, vagy nyílászáró cseréről akár fűtéskorszerűsítésről, mindegyik megoldás energia és pénzmegtakarítással is járhat.

Hosszú távon egy jó energetikai besorolású épület értéke jóval magasabb az ingatlanpiacon, rövid távon pedig rezsicsökkenést eredményez. Redukálódik a meghibásodások száma, nyáron alacsonyabb, télen magasabb alaphőmérsékletet tudunk tartani, miközben megtakarítunk.

Ehhez kínálunk kedvezményes hitel programokat , amelyben ön dönti el hogy ingatlanfedezettel, vagy ingatlanfedezet nélkül szeretne kedvező kamatozású kölcsönt igényelni

Hitel jellemzői:

kedvező kamatozás FIX törlesztőrészletek

forint alapú árfolyamkockázat nélkülöző konstrukció

futamidő minimum 5év, maximum 10 év

hitelösszeg minimum 1 millió, maximum 7 millió forint

Hitelkártya, áruhitel, gépjármű hitel, folyószámlahitel, és személyi kölcsönök kiváltása.

 

Igényléshez szükséges feltételek:

magyar állampolgárok vagy Magyarországon állandó lakóhellyel külföldi állampolgárok igényelhetik

minimum 3 hónapos munkaviszony

legalább a minimálbért elérő jövedelem

igénylő nem szerepelhet a (KHR) listán,

Havi törlesztőrészlet:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Az itt kiszámolt hitel törlesztő részlet a jelenleg Magyarországon elérhető hitelek közül a legkedvezőbb alapján lett kalkulálva. Nem tudjuk garantálni, hogy a kiszámolt törlesztőrészlettel hitelt tudunk biztosítani Önnek. A fenti számítás nem minősül hivatalos ajánlattételnek. Pontos ajánlatot munkatársaink tudnak Önnek adni személyes megbeszélés után.