Skip to main content

A FIX Kamat személyi kölcsön 

A FIX Kamat személyi kölcsön egy igen népszerű kölcsöntípus, amelynek felvétele egyszerű és gyors, mivel nem igényel hosszas ügyintézést, illetve várakozási időt. További vonzó tulajdonsága, hogy nincs szükség hozzá fedezetre sem, azaz nem kell jelzálog alá terhelni az ingatlanunkat, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy a bank áruba bocsátja azt, ha nem tudjuk fizetni a kölcsönt. Ami nagyon fontos a hitel mindig forint alapon történik és mindig FIX  kamattal, FIX törlesztő részlettel FIX-en a futamidő végéig.  Mindezek mellett pedig a legtöbben azért élnek a hitelfelvétel lehetőségével, mert a személyi kölcsönök jellemzően szabad felhasználásúak, tehát a bank nem fog igazolásokat és számlákat kérni arról, hogy mire költöttük a pénzt.

Hitel jellemzői:

kedvező kamatozás FIX törlesztőrészletek

forint alapú árfolyamkockázat nélkülöző konstrukció

futamidő minimum 1év, maximum 8 év

hitelösszeg minimum 1 millió, maximum 10 millió forint

Szabadfelhasználásra , vagy akár Hitelkártya, áruhitel, gépjármű hitel, folyószámlahitel, és személyi kölcsönök kiváltására is használható 

 

Igényléshez szükséges feltételek:

magyar állampolgárok vagy Magyarországon állandó lakóhellyel külföldi állampolgárok igényelhetik

minimum 3 hónapos munkaviszony

legalább a minimálbért elérő jövedelem

igénylő nem szerepelhet a (KHR) listán,

Havi törlesztőrészlet:
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Az itt kiszámolt hitel törlesztő részlet a jelenleg Magyarországon elérhető hitelek közül a legkedvezőbb alapján lett kalkulálva. Nem tudjuk garantálni, hogy a kiszámolt törlesztőrészlettel hitelt tudunk biztosítani Önnek. A fenti számítás nem minősül hivatalos ajánlattételnek. Pontos ajánlatot munkatársaink tudnak Önnek adni személyes megbeszélés után.