Skip to main content

CÉGTÖRTÉNET

Társaságunkat, a HouseCenter BT-t 2015-ben alapítottuk a hitelközvetítői szakmában komoly tapasztalatra szert tett szakemberekkel.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a szakmai képzésekre. A banki és Biztosítói  jogszabályi változásokat azonnal feldolgozzuk, hogy ajánlataink mindig naprakészek legyenek.

Az ügyfél érdekeinek szem előtt tartása mellett még egy fontos célt határoztunk meg az induláskor. Nevezetesen azt, hogy a HouseCenter-nél dolgozó kollégák azonosulni tudjanak a cég elveivel, valamint legyenek egymás segítségére a mindennapi munkában. Így érhető el, hogy Ön, kedves Ügyfelünk, bármelyik irodába is tér be, nem egy személy segítségére számíthat, hanem egy teljes csapatéra!

A hitelfelvétel nem tartozik a kellemes, örömteli döntések közé. Ám sok esetben nincs más lehetőség csak hiteligénylés. A HouseCenter  nem a hitelfelvételre bátorítja ügyfeleit, hanem - együtt elemezve a kialakult helyzetet – segít abban, hogy igényeihez és lehetőségeihez mérten a legjobb hitelhez jusson hozzá.

Kapcsolat  :

Központi irodánk Kiskőrösön található a József Attila utca 37 szám alatt ahol Hétfőtől -Péntekig 8:00-18:00 óra között várjuk kedves ügyfeleinket , Telefonon is a +36704296241 telefonszámon is várjuk megkereséseiket . Tevékenységünket partnereink révén az egész ország területén végezzük díjmentesen, sem előre sem utólag ön nem fizet a szolgáltatásunkért  .Vagy a lenti kapcsolati lapon is lehet üzenetet küldeni, amit a lehető leggyorsabban megválaszolunk .